Καλάθι

Η εταιρεία μας έχει ως πρώτο μέλημα την ασφάλεια των πελατών της σε κάθε συναλλαγή. Έτσι φροντίσαμε να σας παρέχουμε τους παρακάτω τρόπους σχετικά με τις οικονομικές συναλλαγές.

Οι συναλλαγές στο me-agapi.gr  δεν απαιτούν πιστωτική κάρτα.

Μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

1. Με κατάθεση στην τράπεζα σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς

  • ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
  • ΠΕΙΡΑΙΩΣ

2. Με αντικαταβολή (εφόσον μπορεί να γίνει η επιλογή αυτή) με επιπλέον χρέωση 2€

3. Με παραλαβή από την αποθήκη Λιάκου 1, Γαστούνη

Τα στοιχεία της εταιρείας είναι:
ΤΣΑΠΕΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Διοργάνωση & Τροφοδοσία Κοινωνικών Εκδηλώσεων κ.λ.δ.
Ολυμπίων 52, Πύργος Ηλείας, 271 00
ΑΦΜ 120359836
Δ.Ο.Υ. ΠΥΡΓΟΥ

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Για παραγγελίες που αφορούν κατασκευές όπως μπομπονιέρεςπροσκλητήριαβαπτιστικά πακέταστολισμός γάμου-βάπτισης υλικά για μπομπονιέρες και κοπές σε τούλια και υφάσματα θα πρέπει να γίνει κατάθεση προκαταβολής 50% με την παραγγελία.

Αποστολές δειγμάτων των προϊόντων γίνονται μόνο με κατάθεση στην τράπεζα ή πληρωμή με πιστωτική κάρτα.

Η εταιρεία φροντίζει για την αποστολή των προϊόντων εντός του αναγραφόμενου ή του συμφωνηθέντος χρονικού περιθωρίου χωρίς περαιτέρω ενημέρωση τηρώντας με ακρίβεια τους χρόνους αποστολής. Σε κάθε περίπτωση κάθε αλλαγή στην αποστολή σας ενημερώνουμε τηλεφωνικά ή γραπτά.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Φροντίζουμε πάντα για την ασφαλή παραλαβή των προϊόντων μας.Στις μπομπονιέρες κατά τους καλοκαιρινούς μήνες βάζουμε πάντα κουφέτα αμυγδάλου για μην λιώσουν ή αλλοιωθούν από την ζέστη. Εάν επιθυμείτε κουφέτα σοκολάτας στις μπομπονιέρες σας η αποστολή  τους γίνεται με δικής σας ευθύνη.

Η αλλαγή στα κουφέτα  σε αμύγδαλο γίνεται από 20/5 έως 20/9  εάν επιθυμείτε αλλαγή σε κουφέτα σοκολάτας θα πρέπει να διευκρινίζεται γραπτά.